Garancia

A HIGHFOAM rka már több mint 10 éve gyárt matracokat. Termékeink minőségét elégedett vásárlók százezrei igazolják.

Magyarországon is lehetőség nyílik vásárlóink számára hogy megtapasztalják a kényelmes, pihentető alvást.

Elsődleges szempontunk a minőség, valamint az egészségről történő gondoskodás. 

Vállalatunk óriási tapasztalattal rendelkezik a legjobb matracok és párnák készítésében. Az ukrán piac egyik vezető szereplőjeként gyártási technológiánkat és termékeinket álandóan fejlesztjük, tökéletesítjük. 

A garancia nem terjed ki a termékekre a következő esetekben:

  • ha a termék azért sérült meg, mert a vevő nem tartotta be a szállítási és beüzemelési előírásokat
  • ha a vevő által történő javítás, vagy külső beavatkozás nyomai láthatóak a terméken
  • ha a vevő nem tudja felmutatni a termék jótállási bizonylatát, és a fizetésről szóló számlát.

Fontos:

  1. Gyártótól függetlenül az új matracoknak kicsomagolás után kellemetlen illata lehet, ez azonban egy-két nap alatt megszűnik, így ennek okán a termék  cseréje, visszaküldése szükségtelen.
  2. A matracok kiválasztása egyéni igények alapján történik, ezért ha nem biztos abban, hogy a matrac megfelelő-e az Ön számára, azt javasoljuk, hogy azt a csomagolás eltávolítása nélkül próbálja ki.
  3. Szeretnénk emlékeztetni, hogy a jótállási idő és a matrac használati ideje, eltérnek egymástól, mivel matracaink sokkal hosszabb ideig szolgálják az Ön kényelmét.
  4. A matrac élettartamának növelése érdekében javasoljuk, hogy időnként fordítsa meg, valamint legyen körültekintő a matrac használatba vétele során.

Termékeinkkel kapcsolatos észrevételeivel, kérdéseivel hívja kollégáinkat a 06 70 624 4114 vagy 06 30 600 1199  telefonszámon.