Fizetés és kiszállítás

  Kiszállítás

A kiszállítás hétköznapokon, hétfőtől péntekig történik 10.30-17.00 között.

Kérjük, hogy a termék állapotát, a csomag tartalmát és a kisérő okmányokat ellenőrizze a kézbesítés során átvételkor, még a futár jelenlétében.

A termék összeszerelése nem a futár feladata, az erre vonatkozó igényt kérjük előre jelezni. 

A kiszállítás a bejárati ajtóig történik! Emeletre történő szállítás plusz költséggel jár.

Házhozszállítás

A házhozszállítás szerződött fuvarozó cég által történik. A házhozszállítás díja minden esetben a távolság függvényében, egyedi megállapodás alapján kerül kiszámításra. A szállítási idő 4-5 munkanap. 

A kirakodást illetve bútor összeszerelést plusz díj ellenében tudják vállalni kollégáink, költsége a termék méretétől, emelettől függ.


További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a 06 70 624 4114 vagy 06 30 600 1199 telefonszámon vagy a shop@proexim.hu e-mail címen.   Kiszállítás menete:

  1. Megrendelését weboldalunkon a Kosárhoz adással vagy telefonon adhatja le. 
  2. Ezután munkatársunk kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztessék a részleteket mint: termékelérhetőség, szállítási cím, futárszolgálat, fizetési feltételek.
  3. A termék árát előrefizetéssel kérjük teljesíteni. A vételár 100%-át átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehetséges kiegyenlíteni.
  4. Munkatársunk folyamatosan felügyeli és tájékoztatja Önt a kiszállítás státuszáról.
  5. Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén munkatársunk tájékoztatást ad a kiszállítás részleteiről, termékdokumentációról, ami alapján Ön átveheti megrendelését.  
  6. A szállítási idő 4-5 munkanap.
Webáruházunk nem vállal felelősséget a termékért azt követően, miután azt átadta a fuvarozó cégnek, ezért nyomatékosan kérjük Vevőinket, hogy az árut kézbesítéskor ellenőrizzék a fuvarozó cég munkatársának jelenlétében.

  Fizetési feltételek

Megrendeléskor munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és visszaigazolja a megrendelés részleteit (termék, méret, mennyiség, ár, szállítási idő, név, szállítási cím).

A vásárlás során a következő fizetési módok lehetségesek:

  1. Készpénzes fizetés – Kiszállítás során fizethet készpénzzel a futárcég sofőrjénél vagy üzletünkben is, ha Ön saját maga gondoskodik a termék elszállításáról.
  2. Banki átutalás – Számláját és az utaláshoz szükséges információkat elküldjük Önnek. Ez a fizetési mód magánszemélyek és szervezetek számára egyaránt elérhető.
  3. Kártyás fizetés – Bankkártyás fizetésre is van lehetőség áruházunkban. A fizetésről szóló visszaigazolást az Önnek leginkább megfelelő módon küldjük el.

A megrendelés átvétele során kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását, és győződjön meg arról, hogy mechanikai sérülésektől mentes, csak ezután írja alá a fuvarlevelet.

Előleg fizetés

Raktár készletből nem elérhető, szabványos méretű termékek megrendelése esetén, az előleg a teljes összeg 20-30%-a.

Nem szabványos méretű termékek megrendelése esetén, az előleg a teljes összeg 40-50%-a.