Blog

Mégsem olyan egyszerű a legjobb párnát kiválasztani?

Mégsem olyan egyszerű a legjobb párnát kiválasztani?

Mégsem olyan egyszerű a legjobb párnát kiválasztani? Jellemzően sok időt töltünk a legjobb, legkényelmesebb matrac kiválasztásával, ami érthető is, hiszen ez egy hosszabb távra szóló, költséges befektetés. Azonban amikor párnát vásárolunk, gyakran csak bedobjuk a kosárba, pedig a pihentető és egészséges alváshoz ugyanolyan fontos, mint egy matrac.  A megfelelő párna, nem csak kényel..

2020. 10. 30
0
1118
Akár 40% kedvezmény kiállított matracainkra!

Akár 40% kedvezmény kiállított matracainkra!

Régóta fontolgatod a matrac vásárlást? Eljött a Te időd, hiszen a Highfoam matracait most akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!Válogass felnőtt, gyermek, rugós, rugó nélküli, illetve puha és kemény matracaink közül. Választékunk több mint 30 igazoltan ortopéd matrac modellt tartalmaz, így mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást.Siess, a promóció a készlet erejéig tart!..

2020. 02. 04
0
702
Hogyan válasszunk matracot gyermekünknek?

Hogyan válasszunk matracot gyermekünknek?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő matracot gyermekünk számára?Fontos, hogy felelősséggel közelítsük meg a "Hogyan válasszunk matracot egy gyermeknek" kérdést, mert gondoljunk bele:  a gyermek megfelelő testtartása és pihentető alvása fontos tényező a fejlődése kapcsán. A gyermekmatrac kiválasztásánál fontos követelmény a hipoallergén hatás, valamint a matrac tartóssága, hiszen a gyerekek szeret..

2019. 10. 17
0
766
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A legfontosabb tudnivalók a matracokról, avagy hogyan kell matracot választaniA kényelmes és egészséges alvás nagyban az ágy megfelelő felszereltségétől függ. Hogyan válasszuk ki a megfelelő matracot úgy, hogy az megfeleljen az összes minőségi és kényelmi kritériumnak, ne legyen túl puha, de túl kemény sem, ellenálljon a terhelésnek és megfelelően időtálló legyen? A megfelelő matrac kiválasztásáho..

2019. 10. 17
0
984